jouw huid, onze zorg

IPL Pigmentvlekken

Bindweefselmassage

Ter behandeling van pigmentvlekken maken wij gebruik van IPL.

 

Dermiq Huidtherapie werkt met de nieuwste techniek op het gebied van IPL met een medisch IPL apparaat, waardoor wij resultaat gericht kunnen werken.

 
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het is een geconcentreerde lichtbundel die op de huid wordt gericht. Dit licht reageert op het pigment waar het omgezet wordt in warmte, waardoor de pigmentvlekken afgebroken worden.

 

Wij werken met het IPL systeem Excelight van Lynton lasers.

Het is een krachtig medisch IPL systeem.

De Excelight maakt gebruik van de DynamicReflex® technologie. Het is een unieke technologie waardoor je resultaat kan behalen bij moeilijke indicaties wat bij andere systemen niet haalbaar is. 
Wat kan jij verwachten van een IPL Pigmentvlekken behandeling.

De behandeling voelt alsof er een warm elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Na de behandeling is de pigmentvlek vaak donkerder van kleur en lijkt hij een beetje grijs.

De dagen na de behandeling kan het pigment gaan schilferen of kan er een korst ontstaan. Het lichaam werkt op deze manier het pigment uit de huid.

 

Het is belangrijk om de huid 4 weken voorafgaand en na de behandeling goed te beschermen tegen de zon met een SPF 30 of hoger.

 

Tijdens het gratis intakegesprek bepalen wij welke behandeling het beste bij jouw huid past en dit leggen wij vast in jouw behandelplan.