jouw huid, onze zorg

De praktijk

De praktijk

Een huidprobleem, huidziekte of een 'slechte' huid, kan een belemmering zijn in het dagelijks leven.
Een huidprobleem kan zorgen voor onzekerheid.
Een persoon helpen om weer met een blij gevoel naar zichzelf in de spiegel te kijken, omdat de acne huid zoveel rustiger is, of omdat een litteken veel minder zichtbaar is geworden, maakt het een prachtig vak.
Iemand met oedeem klachten die zijn dagelijkse leven als minder pijnlijk en belastend ervaart, door dat de behandeling en de adviezen zoveel verlichting geven, geeft veel voldoening.
Samen zoeken naar een oplossing om het probleem te verhelpen of dragelijker te maken, dat maakt het beroep Huidtherapie één van de mooiste beroepen van Nederland en wij van Dermiq Huidtherapie willen jou graag helpen met het zoeken naar de oplossing die bij jou past.

De therapeut

Gerda Claus is een gediplomeerd huidtherapeut sinds 2011. Naar meerdere jaren in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende praktijken en ziekenhuizen, heeft zij veel ervaring opgedaan in het behandelen van huidproblematiek, zowel medisch als cosmetisch.
Mee gaan met de nieuwste technieken en richtlijnen zijn onderdelen die zij erg belangrijk vindt om de kwaliteit te kunnen waarborgen en altijd een behandeling op maat te kunnen geven.
Door het volgen van scholingen, cursussen en korte lijnen met collega's kan zij deze kwaliteit waarborgen.
De therapeuten binnen de praktijk zijn kwaliteit geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.