jouw huid, onze zorg

Medische microneedling

Bindweefselmassage

Medische microneedling is een zeer effectieve behandeling die je bij veel aandoeningen kan inzetten.

De behandeling is wetenschappelijk onderbouwd en steeds meer medici zien de gunstige effecten van deze behandeling.

De effecten zijn niet alleen gunstig voor huidveroudering en littekens, het geeft ook prachtige resultaten bij rosacea, pigmentproblemen, striae en haaruitval.
Met microneedling maak je miniscule gaatjes in de huid die ervoor zorgen dat er een proces in gang wordt gezet die lijkt op het proces van de wondgenezing.  Tijdens dit proces worden collageen en elastine aangemaakt in de huid waardoor het de huid versterkt en littekens en rimpels vervagen.

Tijdens de behandeling sluis je veilige ingredi├źnten in de huid, die op deze manier in de huidlaag terecht komen waar ze nodig zijn en hun werk kunnen doen.

Hierdoor kunnen wij bij Dermiq Huidtherapie het probleem nog gerichter aanpakken.

Een microneedling behandeling is een veilige behandeling voor elk huidtype.

Wat kan jij verwachten van een medische microneedling behandeling.

Na de behandeling is de huid rood en voelt het alsof jij te lang in de zon hebt gezeten. De roodheid trekt meestal binnen een dag tot enkele dagen weg.

Het behandelde gebied camoufleren met make-up is geen probleem met de juiste producten.

Het resultaat van de behandeling heeft tijd nodig. De stimulatie van collageen en elastine word tijdens de behandeling in werking gezet en blijft tot 6 maanden na de behandeling actief.

Tot die tijd blijft jouw huid zich verbeteren.

Tijdens het gratis intakegesprek bepalen wij welke behandeling het beste bij jouw huid past en dit leggen wij vast in jouw behandelplan.